Side links

  • Advertisement ( why? )
     

    Guest, 27th May 2012 12:00 pm

    hi - i'm trying to get a page to open when i click on one of my side links. i have completely forgotten how to do this. here's my website: www.anahuac.us and the link is "Links of Interest". It goes to a 404 page - can't figure out what i'm missing.... i created an html page, copied the code from another page and saved. it appears and lets me open it and edit but the 404 still appears. i'm missing something simple but can't figure it out. any help appreciated!

    Using HTML Kit Build 292 on Windows Vista Home

    • Sjeef, 28th May 2012 3:02 am

      Guest wrote:

      hi - i'm trying to get a page to open when i click on one of my side
      links. i have completely forgotten how to do this. here's my
      website: www.anahuac.us and the link is "Links of Interest". It goes
      to a 404 page - can't figure out what i'm missing.... i created an
      html page, copied the code from another page and saved. it appears
      and lets me open it and edit but the 404 still appears. i'm missing
      something simple but can't figure it out. any help appreciated!

      Using HTML Kit Build 292 on Windows Vista Home

      Take a look at "Link Checker", a service from W3C.

      http://validator.w3.org/checklink?uri=http%3A%2F%2Fwww.anahuac.us%2F&summary=on&hide_type=all&depth=&check=Check

      --
      Regards,

      Gerard Schaefers

      Amsterdam - NL http://www.sjeef.eu/

      HTML-Kit in Dutch - http://www.sjeef.eu/Nederlands/htmlkit.html
      Support HTML-Kit by registering today!
      http://www.htmlkit.com/
      http://www.htmlkit.com/register/

    • bill, 29th May 2012 8:18 am

      On 5/27/2012 1:00 PM, Guest wrote:

      hi - i'm trying to get a page to open when i click on one of my side links. i have completely forgotten how to do this. here's my website: www.anahuac.us and the link is "Links of Interest". It goes to a 404 page - can't figure out what i'm missing.... i created an html page, copied the code from another page and saved. it appears and lets me open it and edit but the 404 still appears. i'm missing something simple but can't figure it out. any help appreciated!

      Using HTML Kit Build 292 on Windows Vista Home

      You really should post this under htmlkit.authoring
      Chami - what is the web address for authoring ?

      bill

      • HTML-Kit Support, 29th May 2012 9:54 am

        On 5/29/2012 8:18 AM, bill wrote:

        On 5/27/2012 1:00 PM, Guest wrote:

        hi - i'm trying to get a page to open when i click on one of my
        side links. i have completely forgotten how to do this. here's my
        website: www.anahuac.us and the link is "Links of Interest". It
        goes to a 404 page - can't figure out what i'm missing.... i
        created an html page, copied the code from another page and saved.
        it appears and lets me open it and edit but the 404 still appears.
        i'm missing something simple but can't figure it out. any help
        appreciated!

        Using HTML Kit Build 292 on Windows Vista Home

        You really should post this under htmlkit.authoring
        Chami - what is the web address for authoring ?

        bill

        It's http://www.html-kit.com/forums/web-design/

        And the forums are listed here, after the latest messages:

        http://www.html-kit.com/forums/

        Chami