Is the ChangeLog looking okay for everyone?

  • Advertisement ( why? )
     

    HTML-Kit Support, 24th Mar 2015 2:21 pm

    Could someone please take a peek and see if the images are showing up?
    Specially the "Open Folder" animation.

    http://www.html-kit.com/tools/changelog/

    (under construction at the moment)

    Chami

    • Dave P, 24th Mar 2015 3:12 pm

      On 3/24/2015 3:21 PM, HTML-Kit Support wrote:

      Could someone please take a peek and see if the images are showing up?
      Specially the "Open Folder" animation.

      http://www.html-kit.com/tools/changelog/

      (under construction at the moment)

      Chami
      They're all showing for me. Firefox 36.0.4 Win 8.1

      Dave

      • HTML-Kit Support, 24th Mar 2015 3:44 pm

        On 3/24/2015 3:12 PM, Dave Pyles wrote:

        On 3/24/2015 3:21 PM, HTML-Kit Support wrote:

        Could someone please take a peek and see if the images are showing up?
        Specially the "Open Folder" animation.

        http://www.html-kit.com/tools/changelog/

        (under construction at the moment)

        Chami
        They're all showing for me. Firefox 36.0.4 Win 8.1

        Dave

        Thanks Dave! The images are going through a caching server so I wasn't
        sure if it's working as expected.

        Chami

    • rodfarias, 24th Mar 2015 8:12 pm

      I can see the image and the "Click to play" label, but the animation does not work.
      If I click, the page is scroll to put the image on screen top.
      FF36.0.4 on Windows7

      • HTML-Kit Support, 24th Mar 2015 8:28 pm

        On 3/24/2015 8:12 PM, rodfarias wrote:

        I can see the image and the "Click to play" label, but the animation
        does not work.
        If I click, the page is scroll to put the image on screen top.
        FF36.0.4 on Windows7

        Thanks Rodrigo. Would you mind trying again? I'm wondering if the
        animation is taking a bit long to load...

        Chami

        • rodfarias, 25th Mar 2015 8:45 am

          Not at all. Is an static png image. Enlarge on click. (Maybe a problem with my browser settings?)

            • rodfarias, 25th Mar 2015 10:08 am

              Now is working OK. Probably was a delay in downloading.

              • HTML-Kit Support, 25th Mar 2015 10:14 am

                On 3/25/2015 10:08 AM, rodfarias wrote:

                Now is working OK. Probably was a delay in downloading.

                Yay! This new ChangeLog has a few more moving parts so thanks for
                checking it out and letting me know.

                Chami

                • HTML-Kit Support, 25th Mar 2015 5:00 pm

                  On 3/25/2015 10:14 AM, HTML-Kit Support wrote:

                  On 3/25/2015 10:08 AM, rodfarias wrote:

                  Now is working OK. Probably was a delay in downloading.

                  Yay! This new ChangeLog has a few more moving parts so thanks for
                  checking it out and letting me know.

                  Chami

                  So I went ahead and added backup YouTube links just in case the
                  animation doesn't load for anyone else. These should appear underneath
                  the image as "View HD video"

                  http://www.html-kit.com/tools/changelog/

                  Chami

    • bill, 25th Mar 2015 6:15 am

      On 3/24/2015 3:21 PM, HTML-Kit Support wrote:

      Could someone please take a peek and see if the images are
      showing up? Specially the "Open Folder" animation.

      http://www.html-kit.com/tools/changelog/

      (under construction at the moment)

      Chami

      Works for me: Win7, FF36.03
      But I have to click on it to start the animation.

      bill

    • Charles, 27th Mar 2015 4:52 pm

      On 3/24/2015 3:21 PM, HTML-Kit Support wrote:

      Could someone please take a peek and see if the images are showing up?
      Specially the "Open Folder" animation.

      http://www.html-kit.com/tools/changelog/

      (under construction at the moment)

      Chami

      Hmm, In IE 11.0.17, the four elements at the top are bunched into a
      square on the upper left instead of across the top in one row or line as
      in Firefox.

      In Opera, no images and sorta bad. Did get a message that there was an
      update available but I did bother.

      Wait a minute!!! Open in Chrome and completely different than Firefox.
      The video images show nicely in Chrome and not at all in Firefox or IE.
      Really had no idea there was so much until I opened with Chrome.

      Charles

      • bill, 28th Mar 2015 6:04 am

        On 3/27/2015 5:52 PM, Charles wrote:

        On 3/24/2015 3:21 PM, HTML-Kit Support wrote:

        Could someone please take a peek and see if the images are
        showing up?
        Specially the "Open Folder" animation.

        http://www.html-kit.com/tools/changelog/

        (under construction at the moment)

        Chami

        Hmm, In IE 11.0.17, the four elements at the top are bunched into
        a square on the upper left instead of across the top in one row
        or line as in Firefox.

        In Opera, no images and sorta bad. Did get a message that there
        was an update available but I did bother.

        Wait a minute!!! Open in Chrome and completely different than
        Firefox. The video images show nicely in Chrome and not at all in
        Firefox or IE. Really had no idea there was so much until I
        opened with Chrome.

        Charles

        with FF 36.0.04 I see the images and they animate.

        bill