HTML-Kit Tools won't run

  • Advertisement ( why? )
     

    Maurizio69, 29th Sep 2015 8:25 am

    Hi,

    Since a short period, my HTML-Kit Tools installation won't run anymore.

    Just today I tried to fix this, by loggin in on your website and downloaded and installed the latest version (20150320a) but the problem still exists.

    When starting up, I get the following messages (in Dutch, I tried to translate):

    1. Can't open the sample.
    2. Can't load file or assembly CefSharp, version=0.12.4576.27597, Culture=neutral, PublicKey Token=null of one of their dependencies. The system can't find the file.

    Only thing I can do is click OK.
    Then a small, blank window appears.

    Please tell me how to fix this, so I can use HTML-Kit Tools again.

    Best regards,
    Maurice

    • HTML-Kit Support, 29th Sep 2015 11:17 am

      On 9/29/2015 8:25 AM, Maurizio69 wrote:

      Hi,

      Since a short period, my HTML-Kit Tools installation won't run
      anymore.

      Just today I tried to fix this, by loggin in on your website and
      downloaded and installed the latest version (20150320a) but the
      problem still exists.

      When starting up, I get the following messages (in Dutch, I tried to
      translate):

      1. Can't open the sample.
      2. Can't load file or assembly CefSharp, version=0.12.4576.27597,
        Culture=neutral, PublicKey Token=null of one of their dependencies.
        The system can't find the file.

      Only thing I can do is click OK.
      Then a small, blank window appears.

      Please tell me how to fix this, so I can use HTML-Kit Tools again.

      Best regards,
      Maurice

      Hi Maurice,

      Please try opening it again after deleting this folder:

       C:\Program Files (x86)\HTML-Kit\Tools\Plugins\Preview\
      

      If still no luck, what's your Windows version? Do you remember making
      any changes to the computer around the time this started happening, like
      installing a new program?

      Chami

      • Maurizio69, 29th Sep 2015 11:57 am

        Chami,

        Well, you just made my day.
        Works like a charm now. Thanks so much!

        Best regards,
        Maurice

        • HTML-Kit Support, 2nd Oct 2015 1:43 pm

          On 9/29/2015 11:57 AM, Maurizio69 wrote:

          Chami,

          Well, you just made my day.
          Works like a charm now. Thanks so much!

          Best regards,
          Maurice

          Yay! Glad to hear it. Happy coding :)

          Chami